De eerste officiële vlucht voor onze jonge duiven. Blijft altijd spannend, en ik hoop dat het bij een ieder goed is verlopen.

Ook de eerste vlucht voor de jonge duiven van de ladies league. 

Spannend, hoeveel dames zullen zich opgeven, hoeveel duiven zullen er meedoen? Tot mijn grote blijdschap een heleboel! 

Op deze eerste vlucht 37 deelneemsters en 271 duiven!!! Fantastisch. 

Hopelijk kunnen we dit vast blijven houden!

Om 7.00 werden de duiven gelost vanuit Venlo. 

De snelste duif viel in Slagharen op het hok van Saskia Paardehaar. Om 8.24.09, met een metersnelheid van ruim 1666mpm. Een klasse prestatie,  zo blijkt, want deze duif ligt ruim 30 meter los op de nummer 2! 

Gefeliciteerd! ??

De nummer 2 viel om 8.25.05 in Staphorst, bij het hok van Lijsje Veldman. Met een metersnelheid van 1635.378 een mooie 2e plek! Maar na deze 1e duif, begon het vuurwerk pas. Een prachtige reeks voor Lijsje met 6 duiven in de top 10!! Een geweldige prestatie met duiven op plek 2,3,4,5,7 en 9! Grote klasse!??

 

Het erepodium is daarmee compleet, maar ik wil nog even een speciale vermelding doen voor Anneke Ruiter. 

5 ladies duiven mee, en 5 in de prijs! Fantastisch!

Aankomend weekend de 2e jonge duiven vlucht vanuit Sittard. 

Omtrent het opgeven waren er nog wat opstartproblemen,  wat natuurlijk logisch is! Mochten er vragen zijn, stel ze gerust! 

Iedereen die zich aangemeld heeft met gegevens, hoeft nu alleen op vrijdag het aantal ingekorfde ladies duiven door te geven. 

Mocht het nu zo zijn, dat je in je vereniging mensen weet, die wel ladies ringen hebben, maar geen computer, of deze weinig gebruiken, overleg dan even of jij die persoon kan aanmelden. Zo helpen we elkaar, kunnen mensen die weinig gebruik maken van een computer ook meespelen, en kunnen we hopelijk een succes van dit seizoen maken met zoveel mogelijk deelneemsters! ??

Download
J30 Venlo.pdf
Adobe Acrobat document 259.3 KB