Zaterdag 5 januari 2019, de 61ste Afdeling 10 NKD. Komt allen!


Ieder jaar, de eerste zaterdag van het nieuwe jaar*, wordt de Noordelijke Kampioenen Dag georganiseerd.

Een mooie happening in de Bonte Wever te Assen voor de leden van onze Afdeling 10 maar ook 11. De dag staat volledig in het teken van de duivensport met o.a. een tentoonstelling, diverse standhouders, de huldiging van de winnaars van NPO vluchten en eens in de 2 jaar de winnaars van de sectorvluchten, een duivenverkoop maar vooral gezelligheid.

Het is een mooie gelegenheid uw sportvrienden midden in de winter weer eens te spreken. En u steunt hiermee een goed doel, de afgelopen jaren konden wij de stichting Vrienden van het UMCG een mooi bedrag overmaken. De stichting houdt zich vooral bezig met verbeteren en veraangenamen van het verblijf van patienten in het UMCG. Goede redenen om het NKD te steunen met uw aanwezigheid en/of door een duif of bon te schenken die te gelde gemaakt kan worden. We horen en/of zien u graag.
Namens de commissie NKD:
Voorzitter: Pieter Gast - Secretaris: Vacant - Penningmeester: Aart Bakker - Hielko Postma, Wilfred Sebens, Max van der Zwaag en Johan Steenbergen.

* Behalve wanneer de eerste zaterdag op 1 januari valt, dan zal de NKD de tweede zaterdag plaatsvinden.
** We zijn op zoek naar een opvolger voor Edwin Schuiling. Hij heeft aangegeven na vele jaren ermee te willen stoppen. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten.