Ophaalschema's seizoen 2020

Download
Ophaalschema 2020 A.pdf
Adobe Acrobat document 155.7 KB
Download
Ophaalschema 2020 A1.pdf
Adobe Acrobat document 157.9 KB
Download
Ophaalschema 2020 D.pdf
Adobe Acrobat document 155.5 KB
Download
Ophaalschema 2020 B.pdf
Adobe Acrobat document 163.8 KB
Download
Ophaalschema 2020 C.pdf
Adobe Acrobat document 147.1 KB
Download
Ophaalschema 2020 Marathon.pdf
Adobe Acrobat document 105.9 KB

Ophaalschema trainingsvluchten jonge duiven op 11 en 18 juli

Ophaalschema C Dagfond

Ophaalschema B vitesse/midfond naast dagfond

ook voor M28 Rethel

 

 

Aankomende zaterdag hebben we de eerste midfondvlucht vanuit Arlon. Kijkend naar de aantallen duiven van afgelopen week denken we met een oplegger minder naar Arlon te kunnen. Dat betekent financieel een fikse besparing. Om dit te kunnen doen hebben we een aantal kleine wijzigingen in de ophaalroute gemaakt. Voor veel verenigingen zal er niets wijzigen maar we vragen u in het schema, genoemd A1, even goed te kijken naar uw eigen vereniging. Schema A1 zal sowieso gelden voor de beide eerste midfondvluchten uit Arlon.

 

Hierbij ontvangt u alvast het ophaalschema voor aanstaande vrijdag. Of we een vlucht gaan organiseren hangt af van de controles bij de verenigingen komende dinsdag en het voorbehoud van het verkrijgen van toestemming van de NPO. Als alles loopt zoals we verwachten dan gaan we vrijdag starten. Als bijlage is ophaalschema A meegestuurd welk gebruikt zal worden voor de vluchten: Rheine, Telgte, Hamm, Eckenhagen en Meckenheim. Zorg dat u ruim op tijd start met het inkorven en zo ook ruim op tijd klaar bent als het vervoer uw duiven komt halen.

 

 

Let op: Als de oplegger of het klein vervoer bij de vereniging komt raakt niemand deze aan! De chauffeur opent en sluit de deuren. Volg altijd het advies van de chauffeur op en houd 1,5 meter afstand.


Download
Ophaalschema 2020 A.pdf
Adobe Acrobat document 155.7 KB