Jeugd competitie

Afdeling 10


Met ingang van dit vliegseizoen is de jeugdcompetitie Afdeling 10 weer helemaal terug van weg geweest, de nieuwe commissie heeft hard gewerkt om er iets moois van te maken. Vanaf dit jaar zal de jeugduitslag + kampioenschappen weer elke week met jullie gedeeld worden en zijn er op een aantal vluchten prijzen te winnen. Op de site van Afdeling 10 zal er weer een speciaal gedeelte komen voor de Jeugd, waar we de uitslagen, winnaars van attractievluchten, kampioenschappen en verdere info met jullie delen. We hebben ook een Facebook pagina aangemaakt (Jeugd Afdeling 10), waar we ook veel informatie delen, meld je dus snel aan! 


Attractievluchten 2024

Datum:

04-05-2024:

08-06-2024:

29-06-2024:

20-07-2024:

10-08-2024:

24-08-2024:

Vluchtcode:
V18

M23

E26

J29

N32

J34

Losplaats:

Tongeren

Rethel

Gray

Gennep

Kalkar

RethelPrijzen per attractievlucht:

  • 2 Bioscoopbonnen
  • Zak voer
  • Goodiebag met duivenproducten

Voor elke attractievlucht wordt er een Noord (rayon 1 en 2) & Zuid (rayon 3 en 4) uitslag gemaakt en voor zowel Noord als Zuid zijn de prijzen te winnen. De prijzen mogen op de jeugddag gekozen worden, dus heb je de 1e prijs mag je kiezen welke prijs van de 3 je graag zou willen.

 

Spelregels:

  • Wanneer één van bovenstaande vluchten door de afdeling wordt afgelast, zal de attractievlucht worden opgeschoven naar de eerstvolgende vlucht van de desbetreffende discipline.
  • Er komen uitslagen voor zowel Noord als Zuid. De eerste, middelste & laatste prijsduif op de uitslag van Noord en Zuid zal dus een prijs winnen.
  • Per vlucht kan je maximaal 1 attractieprijs winnen, hierbij telt de hoogste notering. Bij meerdere prijzen zal de middelste prijs naar de eerstvolgende jeugdliefhebber gaan op de uitslag. De laatste prijs zal naar de laagst geklasseerde jeugdliefhebber gaan die geen attractieprijs heeft op de desbetreffende vlucht.
  • Jeugd tot <25 jaar doen mee met de jeugdcompetitie + attractievluchten.
  • In de week na de attractievluchten zullen de winnaars van de gewonnen prijzen bekend gemaakt worden. De prijzen dienen op de jeugddag op 28 September 2024 afgehaald te worden. Binnenkort volgt over de jeugddag nog verdere info.